Lemken

Bij Agri Evolution zijn we er trots op dat we officieel dealer zijn van Lemken landbouwmachines. Als een betrouwbare partner in de landbouwsector hebben we ons toegelegd op het leveren van geavanceerde en efficiënte landbouwapparatuur om boeren te ondersteunen bij het bereiken van optimale oogstresultaten.

Lemken, met zijn rijke geschiedenis die teruggaat tot 1780, staat wereldwijd bekend om zijn innovatieve en hoogwaardige landbouwtechnologieën. Als officiële dealer van Lemken, delen wij dezelfde passie voor landbouw en streven we ernaar om boeren te voorzien van de beste oplossingen die beschikbaar zijn in de branche.

Op deze pagina kunt u meer te weten komen over Lemken en onze samenwerking. Ontdek de voordelen van Lemken landbouwmachines en hoe Agri Evolution u kan helpen bij het kiezen en gebruiken van deze geavanceerde apparatuur om uw landbouwactiviteiten naar een hoger niveau te tillen. Samen streven we naar een productieve, duurzame toekomst voor de landbouwsector.

Heeft u vragen of wilt u gebruik maken van onze diensten?

Bodembewerking

Ploegen

Een schoon zaaibed voor hoogwaardig zaaien

Met werkbreedtes van 2 tot 13 ploegvoren en een grote keuze aan toebehoren zijn LEMKEN ploegen perfect afgestemd op elke bedrijfsgrootte en elke bodemgesteldheid.

Reconsolidatie

Persen en naloopwalsen ter verbetering van de bodemstructuur

Of het nu achter de ploeg is om grove poriën te verkleinen, of frontaal voor de herconsolidatie voor het zaaien, LEMKEN biedt voor alle omstandigheden de ideale pers. Bovendien is er een uitgebreid assortiment nalooprollen als aanvulling op de cultivatoren, compacte schijveneggen en zaaibedcombinaties.

Zaaibedbereiding

Het perfecte zaaibed – de basis voor een homogene en snelle opkomst van het gewas

Verkruimelen, mengen, opnieuw verdichten en onkruid bestrijden – de zaaibedbereiding doet veel dingen tegelijk. Uiteindelijk bereiden LEMKEN rotorkopeggen en zaaibedcombinaties altijd een uitstekende oppervlaktehorizont voor, zodat het gewas water en voedingsstoffen kan opnemen.

Stubble cultivation

Prepare your soil perfectly for the new sowing season! With an implement that exactly matches the conditions of your soil. Our range covers every requirement: from ultra shallow tillage to soil loosening and intensive mixing of large amounts of organic matter.

Heeft u vragen over bodembewerking?

Zaaien

Zaaien

Baanbrekende boortechnologie

Zaaien is het startpunt voor goede kiempercentages in je planten. En de juiste zaaitechniek speelt een doorslaggevende rol bij het succes en de kwaliteit van uw gewas. LEMKEN zaaimachines en zaaicombinaties bieden onder alle omstandigheden de juiste oplossing.

Precisie zaaien

Meer ruimte voor een hogere opbrengst

Zaaien met de DeltaRow methode met de Azurit precisiezaaimachine biedt de individuele planten 70% meer ruimte dan conventionele methoden. Dit bevordert een gezonde groei en verhoogt de opbrengst.

Zaaien van vanggewassen

Stoppelbewerking en zaaien in één werkgang

De SeedHub tussengewaszaaimachine kan worden gecombineerd met verschillende grondbewerkingswerktuigen om het tussengewas toe te passen tijdens de stoppelbewerking.

Heeft u vragen over zaaien?

Gewasbescherming

Bemestingstechnologie

Minimaliseer verliezen, verhoog efficiëntie!

Bemesting is goed voor ongeveer een derde van de inputkosten van een landbouwbedrijf. Daarom is de keuze van de strooitechniek des te belangrijker om verliezen te minimaliseren en de nauwkeurigheid te verhogen. De zes modellen kunstmeststrooiers in drie categorieën helpen je om je doelen te bereiken.

Schoffeltechnologie

Meer dan schoffelen alleen

LEMKEN schoffelmachines bieden bewezen technologie en innovatieve oplossingen voor onkruidbestrijding in rijgewassen. De focus ligt op intelligente cameraconcepten met individuele plantherkenning voor automatische machinegeleiding. Mechanische onkruidbestrijding kan worden aangevuld met bandbespuiting.

Toepassingstechnologie voor vloeistoffen

De LEMKEN-toepassingstechnologie biedt u verschillende combinatiemogelijkheden om vloeistoffen zoals gewasbeschermingsmiddelen, vloeibare meststoffen of micronutriënten precies en in de rij toe te passen.

Heeft u vragen over de machines Lemken?