• Agri Evolution | M. Hulzebos - Maatwerk in machines voor de vollegrondsgroenteteelt

Service en Ondersteuning

Agri Evolution is gespecialiseerd in plant- en schoffelmachines, zowel halfautomatisch als volautomatisch.

Het productgamma van “Agri Evolution” is hoofdzakelijk bestemd voor de teelt van een verscheidenheid aan groenten, waaronder: Sla, broccoli, kool, bloemkool, selderij, knolselderij, zoete aardappelen en vele anderen.
Altijd een innovatieve oplossing op maat

Agri Evolution optimaliseert, innoveert, ontwikkelt en produceert nieuwe machines en speciale frames. Door problemen als potentiële oplossingen te zien, zijn wij “de betrouwbare” partner voor de Vollegrondsgroenteteelt .

Wij zorgen voor proactieve ondersteuning en bieden uitstekende service op maat. Wij staan voor u klaar zowel op afstand, als in het veld om problemen op te lossen en stilstand te beperken.Niet alleen onze uitgebreide technische kennis, maar ook onze jarenlange praktijkervaring in het veld met Ferrari plantmachines en de Robovator schoffelmachine maken Agri Evolution tot uw partner bij uitsteek.

Onderhoud en reparatie worden efficiënt en effectief uitgevoerd in onze eigen werkplaats of op locatie.

Bijzonder tijdens het plantseizoen is het belangrijk dat de machines zo snel mogelijk weer inzetbaar zijn, zo beschikken wij over compleet uitgeruste servicebussen waardoor technische inspectie, vakkundige onderhoud en reparaties op locatie snel kunnen worden uitgevoerd.

Agri Evolution heeft een uitstekende beschikbaarheid van (originele) onderdelen, zo kunnen machines zo snel mogelijk en goed gerepareerd vervolgens weer ingezet worden. Onderdelen snel en eenvoudig online te bestellen (hier Link voor Onlineshop)

U kunt zélf de machines bij onze werkplaats af leveren en nadien weer op komen halen of u kiest ervoor om uw machine door ons op locatie te laten ophalen Na de gewenste onderhoud of reparatie brengen wij hem vervolgens weer netjes retour(tarieven op aanvraag).

Service op Locatie: Agri Evolution beschikt over compleet uitgeruste servicebussen waardoor technische inspectie, vakkundige onderhoud en reparaties op locatie kunnen worden uitgevoerd.

Niet gevonden wat u zoekt? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vul het contactformulier in.