• Agri Evolution | M. Hulzebos - Maatwerk in machines voor de vollegrondsgroenteteelt

Service en ondersteuning

Wij kennen de behoeften en bedrijfsprocessen van de landbouwsector door en door.

De traditionele band met de landbouw is vormend voor onze bedrijfscultuur.

Onze proactieve ondersteuning biedt u als groenteteler een betrouwbare en zekere samenwerking. Niet alleen onze goede technische kennis, maar ook onze jarenlange praktijkervaring in het veld met (Ferrari) plantmachines is een unieke toegevoegde waarde. Wij zijn 24/7 voor u beschikbaar tijdens het plantseizoen!

Wij onderhouden en repareren uw machines – ook tijdens het gebruik – en leveren ook accessoires en reserveonderdelen binnen de kortst mogelijke tijd. Als u wilt, halen wij de machine bij u op en brengen hem weer terug.

Service ter plaatse: Wij zijn op bijna alle eventualiteiten voorbereid en kunnen vele werkzaamheden direct bij u ter plaatse uitvoeren.

Het snel en zorgvuldig oplossen van storingen aan uw plant,-schoffelmachine , desalniettemin maatwerk aan uw nieuwe plant,-schoffelmachine of het ombouwen van bestaande machines maken ons tot  “de betrouwbare” partner voor de Vollegrondsgroenteteelt .

Onze drie belangrijkste principes: Betrouwbaar. Competent. Snel.

Niet gevonden wat u zoekt? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vul het onderstaand contactformulier in.

Wij zijn dagelijks beschikbaar voor persoonlijk advies.