• M. Hulzebos - Agri Evolution b.v.

Over Ons

Na tientallen jaren actief met Ferrari-plantmachines besloten wij ; Marten Hulzebos en Josine Hulzebos om een onderneming te starten.

Wij zijn geworteld in de West-Friese klei en geboren met een groen hart voor de agrarische sector.

Gevestigd in de verkaveling van Andijk groeit ons bedrijf in de splinternieuwe bedrijfshal mee met de vraag en wensen voor de groeiende klantenkring. Wij bouwen door op onze jarenlange ervaring met Ferrari-plantmachines en wij bieden een breed assortiment aan machines voor tal van toepassingen. De hoge kwaliteit, toewijding en jarenlange praktijkervaring  met de plantmachines van Ferrari maakt ons tot een bondgenoot van de sector.

Wij zijn meer partner dan leverancier. Afleveren kan iedereen, maar het gaat uiteindelijk om het plaatje eromheen. Bij storing of problemen zijn wij altijd bereikbaar en steeds meer klanten ervaren onze toewijding, bereikbaarheid en slimme oplossingen als echt toegevoegde waarde.

Hoge kwaliteit, betrokkenheid en het enthousiasme van onze medewerkers zijn onder andere de basis voor ons succes. Ondanks onze groei staan wij dicht bij de klant en blijven wij investeren in onze medewerkers, medewerkerstevredenheid en klantgerichtheid.

Onze drie belangrijkste principes zijn: Betrouwbaar. Competent. Snel.

Agri Evolution | M. Hulzebos - Maatwerk in machines voor de vollegrondsgroenteteelt

Marten Hulzebos
Directeur-eigenaar

Agri Evolution | M. Hulzebos - Maatwerk in machines voor de vollegrondsgroenteteelt

Josine Hulzebos
Directeur-eigenaar